Νέα ιστοσελίδα

Μεταβείτε στη νέα μας ιστοσελίδα

nea ist

κλικ στην εικόνα

imageslogo

bima mathiton 2

11.09.19

Αγιασμός σχολικού έτους 2019-2020

IMG 20190911 095523

  Στις 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Πώς αισθάνονταν οι μαθητές μας εκείνη την ημέρα; Ειδικότερα, πώς αισθάνονταν οι νέοι μας μαθητές, οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου; Μαντεύουμε τα συναισθήματά τους, αλλά καλύτερα ας αφήσουμε τους ίδιους να μας τα πουν.

          IMG 20190911 095502

   Την πρώτη μέρα στο σχολείο είχα πολύ άγχος, επειδή δεν ήξερα πού θα ήταν οι φίλες μου και θα έπρεπε να τις βρω ανάμεσα σε όλα αυτά τα παιδιά. Ήμουν, όμως και χαρούμενη, διότι θα γνώριζα καινούργια παιδιά και επειδή ένιωθα ότι, τώρα που πήγα Γυμνάσιο, μεγάλωσα.

                                   Κείμενο: Γονατίδη Νίκη, Α1 (σχολ. έτος 2019-2020

   Την πρώτη μέρα στο σχολείο είχα τόσο πολύ άγχος, που άργησα στον αγιασμό. Μετά τον αγιασμό πήγαμε σε μια αίθουσα και οι καθηγητές μαζί με μεγαλύτερα παιδιά μας μοίρασαν τα βιβλία.Στη συνέχεια ήταν η ώρα να φύγουμε και πρόλαβα να δω και τις φίλες μου, αφού δεν πρόλαβα να τις πω ούτε "γεια", επειδή άργησα και επειδή από το άγχος μου δεν μπορούσα να μιλήσω, καθώς παρατηρούσα τον χώρο και ένιωθα και πολύ φοβισμένη. Το Γυμνάσιο, όμως, με τις μέρες το συνήθισα.

                                   Κείμενο: Ενάλογλου Λεϊλά, Α1 (σχολ. έτος 2019-2020)

   Την πρώτη μέρα στο σχολείο είχα πολύ άγχος. Σε όλη τη διαδρομή σκεφτόμουν με φόβο τι θα με περιμένει. Όταν φτάσαμε στο Γυμνάσιο, κατέβηκα από το αυτοκίνητο και, όσο πιο διακριτικά μπορούσα, μπήκα στο προαύλιο. Τότε κοίταξα γύρω μου και είδα όλους τους παλιούς μου συμμαθητές και συμμαθήτριες. Γεμάτη υπερηφάνεια και μ' ένα χαμόγελο στα χείλη χαιρέτησα τις φίλες μου και, όταν χτύπησε το κουδούνι, μπήκα στη σειρά μου. Επιτέλους, πήγαινα κι εγώ πλέον Γυμνάσιο! 

                                   Κείμενο: Καραμπάση Χριστιάννα, Α1 (σχολ. έτος 2019-2020)

   Την ημέρα του αγιασμού μόλις μπήκα για πρώτη φορά στο σχολείο ένιωθα ντροπή και φόβο, γιατί δε γνώριζα κανέναν. Έτσι, πήγα σε μια γωνιά μέχρι την ώρα που χτύπησε το κουδούνι. Όταν συγκεντρωθήκαμε για τον αγιασμό, αντικρίσαμε όλους τους καθηγητές να μας κοιτάζουν αυστηρά. Ήμουν πολύ τρομαγμένη, αλλά στη συνέχεια είδα πως όλοι ήταν πάρα πολύ καλοί μαζί μας.

                                   Κείμενο: Ευστρατιάδη Ζωή, Α1 (σχολ. έτος 2019-2020)

   Η πρώτη μέρα στο σχολείο ήταν για μένα γεμάτη άγχος, αλλά και γεμάτη ενθουσιασμό! Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω! Να χαζέψω το σχολείο, να κοιτάξω ή να μάθω τους καινούργιους καθηγητές ή να αράξω με την παρέα μου; 

                                   Κείμενο: Καραγιαννίδης Κωνσταντίνος, Α1 (σχολ. έτος 2019-2020)

   Όταν πήγα στο Γυμνάσιο, είδα πολλούς φίλους και συμμαθητές που κι εκείνοι ήταν πολύ χαρούμενοι σαν κι εμένα! Όταν μας είπαν να μπούμε στις τάξεις ένιωσα άγχος, επειδή δεν ήξερα τους καθηγητές, αλλά όταν τους γνώρισα ένιωσα ότι δεν πρέπει να τους φοβάμαι.

                                    Κείμενο: Βουλγαρίδης Δήμος, Α1 (σχολ. έτος 2019-2020)

 

                                   

 

   Η πρώτη μέρα στο Γυμνάσιο ήταν τέλεια! Ξύπνησα, ντύθηκα, πήρα την καινούργια μου τάντα και πήγα στο σχολείο. Ήταν λίγο παράξενα, γιατί πέρασα μπροστά από το Δημοτικό και δε σταμάτησα, συνέχισα...! Τέλος πάντων, πήγα στο Γυμνάσιο. Βρήκα τους παλιούς μου φίλους και μιλήσαμε για τις διακοπές. Το ευχάριστο στο Γυμνάσιο είναι ότι αλλάζω περιβάλλον, πηγαίνω σε ένα σχολείο για μεγάλους και νομίζω κι εγώ ήδη ότι μεγάλωσα. Το δυσάρεστο είναι ότι φεύγω από το Δημοτικό και αφήνω πίσω μου συναισθήματα.

                                   Κείμενο: Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Α2 (σχολ. έτος 2019-2020)

   Την πρώτη μέρα στο Γυμνάσιο ένιωσα άγχος, γιατί δεν ήξερα πώς θα με αντιμετώπιζαν τα παιδιά από τις μεγαλύτερες τάξεις. Ένιωθα, όμως, και χαρά, γιατί μεγάλωσα και ένιωθα και μεγάλος. Αισθανόμουν και λύπη, επειδή κάποιοι συμμαθητές μου θα πήγαιναν Γυμνάσιο στην Αλεξανδρούπολη. Είχα και αγωνία για το πώς θα ήταν οι καθηγητές, για το πόσο δύσκολα θα ήταν τα μαθήματα. 

                                   Κείμενο: Τσελέπης Ευστράτιος, Α2 (σχολ. έτος 2019-2020)

   Την πρώτη μέρα στο Γυμνάσιο είχα αγωνία, επειδή θα γνώριζα νέους συμμαθητές. Είχα και άγχος για τους καθηγητές, για το πόσο αυστηροί θα είναι. Ήμουν και λυπημένος, γιατί δεν ήθελα να φύγω από το Δημοτικό, επειδή είχα εκεί πολλούς φίλους.

                                   Κείμενο: Παντελίδης Νικόλαος, Α2 (σχολ. έτος 2019-2020)

   Την πρώτη μέρα ένιωθα άγχος, περιέργεια και ντροπή. Άγχος γιατί θα υπήρχαν πιο πολλά παιδιά και πιο πολλά μαθήματα, περιέργεια για το πώς θα ήταν οι δάσκαλοι και τα νέα μαθήματα και ντροπή γιατί θα ήμουν στη μικρότερη τάξη του σχολείου.

                                   Κείμενο: Χανός Συμεών, Α2 (σχολ. έτος 2019-2020)

 

 

 

 

 

kali sxoliki xronia

ekpaideytiko yliko

dimodiografiki omada

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

ta video mas

facebook 3

biblioepiskepton

Λίγο σκάκι;

skaki

ksenagisi

Ξενάγηση στην ιστοσελίδα

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

  • Ελληνικός πολιτισμός. Σχολιασμός-ασκήσεις στα φιλολογικά μαθήματα
  • Ασφάλεια στο διαδίκτυο
  • Νεοελληνική Λογοτεχνία
  • Η εφημερίδα μας, 2011-2012
  • Ανέκδοτα
  • Κείμενα όλων των ειδών
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Άνθειας-Αρίστεινου "Σπάρτακος"
  • Ηλεκτρονικά λεξικά

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

     european soccer European Soccer

      tennis grand slam Tennis Grand Slam

 basketball jam Basketball Jam

free running Free Running

pizza hot Pizza Hot

Rat Fishing Rat Fishing

Rubble Trouble Ruble Trouble

bow master Bow Master

crashdown Crashdown

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΣ στο Google maps

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΘΑ ΗΜΟΥΝ ...

... ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΑΝ ΕΙΧΑ ...